Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فلاورجان اظهار کرد: با توجه به مشکلات آنتن‌دهی همراه اول و قطعی و کندی  adslکه باعث اعتراض مردم به خصوص معلمان و دانش‌آموزان برخی روستاهای پیربکران شده است، پس از برگزاری جلسات متعدد با مسؤولان شهرستان و پیگیری‌هایی که در این زمینه صورت پذیرفت.

دهیار روستای پلارت در ادامه بیان داشت: کارشناسانی از مخابرات استان به این منطقه آمدند و  روی سیستم‌ها کار کردند، ولی تأثیر چندانی روی سرعت اینترنت و آنتن‌دهی همراه اول نداشت به نحوی که در بسیاری از خانه‌های روستایی این بخش، همراه اول اصلاً آنتن‌دهی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین برای حل این مشکل درخواست نصب دکل همراه اول در روستای پلارت را دادیم که گفتند برای این موضوع باید مکانی را مشخص کنید، مکانی را در محل مخابرات روستا به مخابرات اعلام کردیم ولی هنوز در این زمینه جوابی دریافت نکرده‌ایم.

اصغر فورجانی‌زاده، مدیر مخابرات شهرستان فلاورجان هم در این رابطه تصریح کرد: با توجه به اقدامات و بررسی هایی که انجام دادیم سیستم‌های Adsl روستاهای بخش پیربکران طبق استانداردها روی خط ثابت پایه‌ریزی شده و مشکلی ندارد ولی آنتن‌دهی همراه در برخی از نقاط ضعیف است که ما برای حل این مشکل درخواست‌های مربوطه را ارسال کرده‌ایم.

وی ادامه داد: توسعه در روستاها چه از نظر تلفن ثابت و چه از نظر تلفن همراه به مدیریت ICT  استان و وزارتخانه مربوط می‌شود، آن‌ها پروژه‌ای دارند به نام «پروژه USO یا خدمات عمومی اجباری ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات» که بر اساس قانون، دولت موظف است در این زمینه  در روستاها هزینه کند و این گونه مشکلات را حل کند.

فورجانی‌زاده با بیان این که در حال حاضر پیگیری همه این امور را به گردن مخابرات انداخته‌اند، تصریح کرد: با توجه به اینکه شرکت مخابرات به صورت خصولتی اداره می‌شود نیاز به حمایت و پیگیری دولت و اجرای پروژه USO توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد.

مدیر مخابرات شهرستان فلاورجان در رابطه با درخواست دهیاری روستای پلارت مبنی بر احداث دکل همراه اول خاطرنشان کرد: مکاتبات لازم را با استان انجام داده‌ایم، همکاران ما در استان نیز پیگیر هستند تا بتوانند یک سهمیه از تهران بگیرند، چرا که این مورد از دست استان نیز خارج است و این گونه موارد بستگی به موافقت همراه اول در تهران دارد، ما نیز همچنان پیگیر هستیم.  

وی افزود: البته بخشی از مشکلات نیز به همکاری اهالی منطقه بر می‌گردد، به عنوان مثال با پیگیری و تلاش مسؤولان شهرستان قرار شد یک آنتن BTS در روستای دارگان احداث کنیم، اما حدود ۳ ماه است که به دلیل مخالفت مردم، هنوز جایی برای نصب آنتن در روستا پیدا نکرده ایم. به نظر می رسد ترس مردم از امواج آنتن‌های BTS باعث مخالفت آنان شده است، در صورتی که جاهایی که آنتن‌دهی ضعیف است خود گوشی موبایل ضرر به مراتب بیشتری دارد.

فورجانی‌زاده با اشاره به این که وقتی گوشی نزدیک گوش گرفته می‌شود، در مواقعی که آنتن‌دهی ضعیف است، جهت برقراری ارتباط با BTS توان خود را افزایش می‌دهد و این مسأله باعث جذب امواج بیشتری به بدن خواهد شد، اظهار کرد: البته همکاران ما سال‌هاست که از نزدیک با این امواج سر و کار دارند و مستقیم زیر این آنتن‌ها مشغول به کار هستند اگر این طور که مردم را ترسانده‌اند واقعاً عوارض داشت پرسنل مخابرات باید تا به حال با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شدند.

مدیر مخابرات شهرستان فلاورجان پیرامون اعتراض معلمان و دانش‌آموزان مبنی بر کندی سرعت اینترنت ثابت تأکید کرد: با توجه به تمام تلاش‌های انجام شده، نهایت خدماتی که می‌توانیم در زمینه  سرویس‌دهی اینترنت ثابت داشته باشیم در همین حد است و افزایش پهنای باند نیز امکان دارد باعث افزایش قطع و وصلی اینترنت شود.

موضوع مشکلات اینترنت و آنتن‌دهی تلفن همراه در روستاهای شهر پیربکران از توابع شهرستان فلاورجان در استان اصفهان یکی از سوژه‌های ثبت شده مخاطبان در سامانه فارس من با عنوان «درخواست اینترنت پرسرعت در روستای‌های پیربکران اصفهان» بوده است.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا اینترنت دانش آموزان حل مشکل آنتن دهی مخابرات فلاورجان شهرستان فلاورجان همراه اول آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران