Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، اخیرا اخباری کوتاه از جریمه ۲ اپراتور تلفن همراه توسط سازمان تعزیرات منتشر شده است.

بنابراعلام سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران، دو اپراتور تلفن همراه همراه اول و ایرانسل به دلیل دریافت مبلغ اضافه از مشتریان در بسته‌ های اینترنتی به ترتیب به پرداخت ۷۶۰ میلیارد تومان و ایرانسل ۵۴۰ میلیارد تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت و ممهور شدن پروانه به مهر تخلف نوبت اول محکوم شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموع جریمه ۱۳۰۱ میلیارد تومان بوده است.

اما مشترکان این دو اپراتور می خواهند بدانند که آیا قرار است پولی به آنها بازگردانده شود؟

خبرنگار فارس تلاش کرده که این موضوع را از اپراتورهای تلفن همراه و مسوول دولتی مربوط پیگیری کند.

همچنین کاربران فارس من هم با ثبت سوژه ای در این سامانه خواستار رسیدگی به این موضوع و شفاف سازی در این باره شده اند.

بازپرداخت اضافه وجوه دریافت شده از مشترکان موبایل چگونه است؟

خبرنگار فارس موضوع را از اپراتور تلفن همراه پیگیری کرد.

در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره اینکه آیا قرار است پولی به مشترکان بازگردانده شود و در این صورت بازپرداخت اضافه وجوه دریافت شده چگونه است؟ اعلام شد: اپراتورها از مردم اضافه دریافتی نداشته اند.

زیرا بسته های جدید در حد کف و سقف تعرفه ها تعیین شده بود و قانونی بود. با این حال وقتی با بسته های جدید مخالفت شد اپراتورها بسته ها را به حالت قبل بازگرداندند و هر دو اپراتور هم برای مشترکانی که در آن مدت اقدام به خرید بسته با قیمت جدید کرده بودند، بسته هایی هدیه برای جبران مابه التفاوت مبلغ در نظر گرفتند. 

از سوی دیگر این جریمه هنوز قطعی نیست و علاوه بر سازمان تعزیرات مراجع دیگری مانند دیوان عدالت اداری وجود دارند که اپراتورها می توانند در این نهادها نسبت به حکم اعتراض کنند و ادله خود را مطرح کنند.

در صورتی که دیوان عدالت استدلال اپراتورها را نپذیرد جریمه به دولت پرداخت می شود نه به مردم. زیرا اضافه دریافتی از مردم صورت نگرفته است.

بخش نظارت وزارت ارتباطات همچنان نظری ندارد

خبرنگار فارس برای پیگیری ماجرا و بررسی صحت و سقم نظر اپراتور با بازوی نظارتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم تماس گرفت.

مسئول صدور پروانه، نظارت بر عملکرد و تعیین تخلف اپراتورهای موبایل، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات است.

اما تماس با این سازمان برای دریافت پاسخ به نتیجه نرسید و مدیر مسوول پاسخ گویی در این سازمان به تماس مکرر خبرنگار پاسخ نداد.

مدتی است با مطرح  شدن زمزمه تغییرات در دولت جدید، مدیران روابط عمومی و مدیران برخی از سازمان ها، شیوه متفاوت و بی انگیزه ای را در پاسخ گویی به رسانه ها در پیش گرفته‌ اند.


بازار تلفن همراه در ایران در عنوان رقابتی است اما در عمل مشترکان تقریبا ناچار به پذیرش تصمیم های هماهنگ اپراتورها هستند

شرایط تایید حکم جریمه از نظر تعزیرات چگونه است؟

اما در حالی که رگولاتوری وزارت ارتباطات درباره ابعاد و نتایج حکمی که در نتیجه شکایت خودش صادر شده، توضیحی ندارد، برای بررسی صحت اطلاعات کسب کرده به تعزیرات حکومتی تهران مراجعه می کنیم.

محمدعلی اسفنانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران درباره احتمال تایید یا رد حکم فعلی تعزیرات، می گوید: این رای در اداره کل تعزیرات حکومتی تهران قطعی است.

وی ادامه داد: البته در دیوان عدالت اداری اگر طرح دعوی کنند، قابلیت تجدید نظر دارد و اگر در دیوان عدالت دستور توقف صادر نشود این حکم از همان روز صدور حکم در تعزیرات قابلیت اجرا خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلفن همراه علم استان تهران جریمه گران فروشی اینترنت بسته های موبایل تعزیرات حکومتی وزارت ارتباطات خبرنگار فارس دیوان عدالت تلفن همراه بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور

حلیمه قشقایی رئیس شعبه دوم تعزیرات حکومتی بابل گفت: پرونده تخلف گرانفروشی رادیاتور پنلی به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان بابل رسیدگی شد.

او افزود: شعبه پس از بررسی پرونده، تخلف را محرز و متهم را به پرداخت ۸۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

قشقایی گفت: بازرسان اصناف در بازرسی از این واحد صنفی تخلف گرانفروشی را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جریمه کابینت ساز متقلب در کرمانشاه
  • جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران