Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، در سامانه فارس من، سوژه ای با عنوان «دکل های مخابراتی در شهر شیراز تهدیدی بر سلامت شهروندان» ثبت شده و تعداد 106 نفر از آن حمایت کرده اند.

در توضیحات ثبت شده در این کمپین آمده است: همان گونه که مستحضرید بر اساس تحقیقات صورت گرفته در دنیا، وجود تشعشعات و امواج رادیویی با فرکانس بالا تاثیرات زیانباری بر سلامت آحاد مردم جامعه خصوصا کودکان، سالمندان و زنان باردار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه نصب دکل‌های مخابراتی خارج از ضوابط و آیین‌نامه‌های موجود آن هم در مناطق مسکونی پرتراکم شیراز با استفاده از روابط و نه ضوابط موجود در ادارات و سازمان های مربوطه، موجب نارضایتی، سلب امنیت روانی و تهدید سلامت آحاد مردم گردیده است.

در این میان نقش شهرداری‌ها به عنوان مرجع صدور مجوز نصب این دکل ها در عدم رعایت آیین نامه های موجود که مصوب شوراهای اسلامی شهرها می باشد پررنگ تر از دیگر سازمان‌ها است.

در آیین‌نامه‌های موجود به صراحت در مورد رعایت حریم و فاصله این دکل‌ها از مناطق مسکونی، مهدکودک ها، مدارس و بیمارستان ها هشدار داده شده و اولویت محل نصب این دکل ها را بیان نموده است.

همچنین از منظر زیباشناختی و معماری شهری و نیز لزوم رعایت فواصل در صورت سقوط دکل بر روی ساختمان های مجاور هشدار داده شده است.

اما متاسفانه هیچ کدام از این آیین نامه در عمل اجرا نمی گردد و ما شاهد رشد قارچ گونه این قاتلان خاموش (دکل های مخابراتی) با حمایت بدون حد و مرز سازمان ها و نهادهای ذیربط هستیم.

پایش مستمر شدت امواج الکترومغناطیس طی 12 سال اخیر

خبرنگار خبرگزاری فارس برای بررسی بیشتر و علمی این موضوع با مهدی زاده، مدیر گروه و معاون پشتیبانی گروه فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مصاحبه ای انجام داد.

مهدی زاده در ابتدا امواج الکترومغناطیس را به دو دسته تقسیم بندی کرد و گفت: دسته اول امواج داخل منازل هستند که بسته به استفاده از ابزار و وسایل برقی استفاده شده در منازل و مودم های وای فای و تلفن های بی سیم و به خصوص وسایل هوشمند، مقدار آن بسیار متغیر است.

وی ادامه داد: دسته دوم امواجی هستند که منبع آنها خارج از منازل است و شامل امواج ناشی از ماهواره ها، دکل های مخابرای BTS و همچنین مخدوش کننده‌های امواج ماهواره ای را شامل می شوند.

مدیر گروه بخش فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در مورد هر گروه از امواج‌، مسلم این است که امواج مفید برای سلامت بدن وجود ندارد و معمولا بسته به زیان های احتمالی و منافع کابردی امواج، مقایسه ای صورت می گیرد تا استفاده یا عدم استفاده از امواج از نظر منطقی بررسی شود.

مثلا خانواده ها باید میزان راحتی و رفاه ناشی از گوشی تلفن بی سیم را با امواج الکترومغناطیس پخش شده در منزل توسط این دستگاه را مقایسه کنند و بفهمند که آیا رفاه ناشی از این گوشی ارزش این میزان امواج را دارد؟

مهدی زاده همچنین افزود: تحقیقات بسیار گسترده ای بر روی تاثیر بیولوژیک امواج الکترومغناطیس در سطح دنیا انجام گرفته است و تاثیراتی مثل سردرد، سرطان ها، ضعف حافظه و عقیمی تحقیق شده اند، اگر چه هنوز به طور یقین تایید نشده است، اما خوشبختانه شهر شیراز از جمله شهرهایی است که از 12 سال قبل پایش و اندازه گیری مستمر شدت امواج الکترومغناطیس در سطح شهر طبق استانداردهای سخت گیرانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام می گیرد و تعداد دکل های مخابراتی و جانمایی آنها نیز طبق همین مقررات صورت می گیرد و به عنوان شخصی که خانواده خودم هم در همین شهر زندگی می کند، به همه اطمینان می دهم که در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به خطرناک تر بودن امواج داخل منازل نسبت به امواج خارج از منزل، تاکید کرد: با توجه به بالا بودن سهم امواج داخل منازل و فاصله نزدیک منبع این امواج به اشخاص و مدت زمان زیاد استفاده از این تجهیزات، مردم باید نسبت به امواج داخل منازل بیشتر حساسیت نشان دهند و تا جایی که ممکن است استفاده از این وسایل را محدود کنند.

مهدی زاده همچنین با بیان اهمیت روش های ایمنی در برابر امواج اضافه کرد: رژیم غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها مثل زردچوبه، ویتامین سی و مواد بالا برنده سطح سیستم ایمنی بدن در کاهش اثرات بیولوژیک امواج الکترو مغناطیس بر بدن بسیار تاثیرگذار است و روش های فیزیکی هم برای کاهش شدت امواج الکترو مغناطیس وجود دارد مثل استفاده از برچسب ها و رنگ های مخصوص یا شیلد هایی که برای محافظت از امواج الکترو مغناطیس استفاده می شود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من دکل مخابراتی امواج مضر پایش امواج الکترومغناطیس تلفن همراه امواج الکترومغناطیس دکل های مخابراتی آیین نامه مهدی زاده دکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد